Oefentoets Hoofdstuk 8

U krijgt nu als oefentoets vijf random vragen. Als u uw email adres invult, ontvangt u de vragen, uw eigen antwoorden en de juiste antwoorden per email. Veel succes!

Welkom bij de oefentoets van Hoofdstuk 8

Liever deelnemen aan een klassikale examentraining? Klik hier voor de mogelijkheden!

Door uw e-mail adres in te vullen, ontvangt u de antwoorden automatisch in uw mailbox. Hiermee abonneert u zich ook meteen op relevante nieuwsberichten, gerelateerd aan Procesmanagement in de praktijk. U kunt zich op elk moment hiervoor afmelden!

Nu ook beschikbaar: Werkboek deel I en II

 

e-mail adres:
1. 
Een restaurant streeft er naar om een een gezonde en lekkere maaltijd binnen een tijdsbestek van maximaal 30 minuten bij de klant op tafel te serveren.

Wat is in dit voorbeeld beschreven?
2. 
Hieronder ziet u een weergave van het standaard procesmodel.Wat betekenen de symbolen P1, V1 en C1 en wat is hun functie?
3. 
De voorraad in een systeem kan worden berekend met: V(t) = V(0) + I(t) – U(t).

Wat betekent I(t) in deze formule?
4. 
In onderstaande figuur is de black box benadering toegepast op het OK-proces van een ziekenhuis.Wat is in het omcirkelde deel weergegeven?
5. 
In de bakkerij zijn een bakker en twee knechts brood aan het bakken. Op dit moment ligt er een voorraad van 150kg meel. De ovens staan ingesteld op 200 ‘C. Er liggen 103 broden af te koelen zodat ze daarna naar de winkel gebracht kunnen worden.

Wat is in dit voorbeeld beschreven?

Klik op "Inleveren" om uw resultaten te zien!